Joskos kerran kahdessa vuodessa kävis näyttelyssä...tai sitten ei enään ikinä . Ei vaan aloitetaan kuitenkin hyvistä uutisista, elikkä pienisuurimies Karpo oli ihka ekassa oikeessa näyttelyssä ja kuinkas ollakkaan Karpo voitti pennut ja oli VSP-pentu joten siis aivan mahtava näytelmien aloitus, onnea Jenni & Janne, ens kerralla voi jo sitten yönkin nukkua .

 

No sitten ne huonommat koskien omaa piskiäni Piinaa. Piinis siis kehissä jälleen, ja todellakin luulin että on sellanen piski että voi mennä tosta vaan kehään vaan väärä olettamus ---tähän semmonen ääni kun joku menee väärin--- En tiedä johtuko siitä että Piina ei nähnyt mua, en siis esittänyt itse, vaan piinapenkkiin joutui Sanna, suuret kiitokset esittämisestä ja vielä tommosella koiralla , vai siitä että tuomari oli tosi kumma papparainen jolla oli kissanleluja ja piinaava katse, oma veikkaus on siittä että meni häpsingille kun ei mua nähnyt, kun tulin piilosta esiin niin tapitti mua sen verta tehokkaasti että voi olla että ei ois setää huomannukkaan jos oisin ollut sen targetti. Tai sitten ois, vaikee sanoo, nooh, hyvin epätyypillistä Piinalle tommoinen käytös kuitenkin vaikka, sillä pöhinäkausi on tässä ollukkin, toki on nyt jo ohi mennyt. Lopputuloksena kuitenkin EH, eli erittäin hyvä, joka oli varmasti suurimmalta osin loistavan handlerin ansiota, kiitoskiitos! Kiitos kuvausavusta Uman, Menan ja Milan mammalle!

Käännöspalvelun mukaan Piina oli:

" Oikea yleisvaikutelma. Hieman arka,mutta "oikealla tavalla". Oikea selkälinja. Oikein asettuneet raajat. Liikkeet hyvät"

 

Loppuun taas hyviä uutisia, eli paikalla oli myös ihana Unni ja Hurmakin kävi hallissa pyörähtämässä ja vitsit kuinka siskoilla vauhtia ja kivaa riitti, vuoronperään toisaan körmyyttivät. Molemmat selviytyi hallista tosi hienosti vaikka olikin aikamoista hulinaa! Kiva Henriikka kun tulitte , Unni on ihqu  ! Ja monista monista kuvista "onnistui" yksi kuva Unnista ja Hurman kuva on sitten jo kotoota .

 

Tässä Piinis on ihan sitä mieltä että kyl vaan näyttelyt saa riittää ja aksaa vaan enempi