Tänään pakkasi kimpsut ja kampsut Amma, joka muutti Riinan perheen luokse, onneksi tuohon ihan lähistölle, eli Jäkeen. Amman nimi kertoo kyllä kaiken, on siis pössöö, eli iloisesti hullu , tosi hauska tapaus, varmasti tulee pärjäämään elämäässään sangen loistavasti. Amman tulevaisuuden suunitelmat ovat hieman avoinna vielä, mutta uskon että jossain tätä neitiä tullaan vielä näkemään .

 Kuvista taasen kiittäminen Taija Mäkelää ( tosta keskimmäisestä kuvasta on pakko sanoo että on sellanen kuva että Taija oli just sanonu että ootetaan vähän että kyllä se kohta rauhottuu niin saadaan hyvä kuva..ja kuten kuvasta näkyy,  ei rauhoittunut ei  )

 

   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Illan päätteeksi oli yksi marsu vielä kyytiä odottamassa, ja eipä aikaakaan kun pihaan kaarsi Naapin perhe ja näin ollen Unninkin uudet seikkailut pääsi alkamaan Längelmäellä, Henriikan omana söpöliininä. Unni on äärimmäisen söpö ja ihana ja pieni, mutta voin kertoa että kyllä tuohon pieni sanaan kuuluu tässäkin tapauksessa pippurinen, sen verta raivokkaasti tämä neiti tossussa roikkuu . Unnia varmaan tullaan näkemään vähän joka puolella, eri puuhissa , mutta uskoakseni agility saattaa olla kuitenkin tämän neidin päälaji, koska pihassa Unnilla on aivan ikioma agilityhalli  ( http://www.maivianpidot.fi/kana-areena/ ), toki taitanee halliin olla osakkeita myös perheen borderterrierillä ja lapukallakin .