Hurman elämään on mahtunut taasen monenmoista, eilen Hurma oli mukana Leena Piiran vastaanotolla, ja tekipä Leena Hurmallekkin pikatsekkauksen ja iskussahan tuo oli. Leena tykkäs että on oikein kiva rakenteeltaan Hurmis, selkä pitkähkö ja etutassut aavistuksen ulospäin taipuvat, mutta hyvin kulmautunut ja muutenkin luustoltaan sopiva, ei liian kevyt mutta ei liian raskaskaan. Lihaksistoltaan Hurma oli myös aikas napakka.

Tänään sitten suunnattiin moikkaamaan siskoa ja kuten kuvista näkee siskoksilla oli kivaa, selvästi leikit jatku siittä mihin pentulaatikossa jäivät. Amma on niin ihana , tukan leikkuu sujui aikas helposti ja karvaisesti ja aikas rimppana neiti sieltäkin turkin alta paljastui. Ennen Amman treffaamista tavattiin muuten äippä Wiima joka oli kans sitä mieltä että vois jatkaa siittä mihin jäätiin, eli kovin ois Wiima tahtonu imettää Hurmaa .

 

Nooh, itku pitkästä ilosta, Amman luota suunnattiin Keravalle, jonne Hurma meni ihan sillä fiiliksellä että jee, kaikki on niin ihanaa, vaan kuinkas kävikään.....

...Hurman silmää nyt vielä tsekattiin ja koska nyt paikan päällä oltiin, niin Hurmalta poltettiin ientä hieman varuiksi, jotta mahtuu hampaat kasvamaan paremmin. Silmä oli onneksi ihan kunnossa. Voin kertoa että Hruman suu haisi aivan kauhealle toimenpiteen jälkeen . Toimenpie mahdollisti myös sen että Hurman korvat nypittiin juurta jaksain, samoten korvat saksilla viimeistelin ja kynnetkin leikkasin odotteluaikana  Strategiset mitat neidillä oli 6, 6 kg ja 31cm.