Piunan ja Hurman kanssa aamulla sangen keposella kaasujalalla varustettuna ( no kun se kello ei herättäny tai jotain ) ajelimma kohti Tamperetta, ja tietty ei sit keretty näkemään Hurman isin rataa, ei ekaa eikä tokaakaan , nooh ilman meidän katselujakin isillä oli mennyt sangen loistavasti, oli meinaan Sanna ja Vimma kimanneet ratoja aivan niinkos pitääkin ja ekalta radalta nolla ja voitto, toiselta radalta nolla ja sij 4. Pikkasenkos loistavaa meininkiä . ONNEA!

Unnia myös pikaiseen tavattiin ja voi kuinka pieni ja söpönen Unni onkaan, mutta ihan kyllä sisältä tulta ja tappuraa, sen verta neitosen U&H kilpailivat huomiosta että ihan piti pikkasen siinä keskustella ihan kovaäänisemminkin että kukas se nyt olikaan kukin.

Paikalle oli kutsuttu myös Indy joka oli ihan ison tytön näköinen jo, paljon tasapainoisempi niin rakenteeltaan kuin luonteeltaankin, sitten viime näkemän, tosi paljon oli Indy reipastunut, hyvä Minna & muut

No jotta vielä saatas mahollisimman monta kärpähäistä yhdellä lätkällä niin paikalle pyyhälsi vielä Piinan Pilkku veljen ihmisäippä, Piinistä ja Hurmaa moikkaamaan.

Kiitos kaikille Tammerbest päivään osallistuneille, kiva oli nähdä ja toivoen pian taas uurestaan

 

ps. Piinanen niitti jälleen vaan mainetta, kunniaa ei ollut näköpiirissä

Pss. Äänestys aikaa vielä jäljellä, muistahhan osallistua, koska muuten ei tietty voi ees voittaa