Jooh, näin se nyt taitaa olla näppylät että kun se Piinan juoksu alkaa niin pentuset siittä sitten toivottaisiin syntyvän. Se miksi tätä olen jahkannut ja pitkittänyt johtuu yksin siittä, että tuo harrastepuoli on aina sitä hiukka hidastanut, kun koskaan ei ole oikea aika, mutta jostainhan se aika on otettava. Ja on tuo Piina kyllä sen verta loistoyksilö että yhdet pennut sillä tehdään, näillä näkymin..oma Piinan pentu on sen verta kutkuttava ajatus että ei pois suljeta sitä toistakaan . Toinen asia mikä on tässä kanssa jarrutellut on pelko siittä että jouluksi ei voitaisi lähtä sukuloimaan, mutta nyt näyttäis kyllä siltä että se etappi ollaan ohitettuna. Joten, kyllä talvivauvat jo kutkuttelevat mielessä . Yhdistelmästä lisää täällä-->Piina  Masi

Pohojalaiset lapsukaiset voivat hyvin, ekat piikit saatuna ja ompahan Unnilta turkkin jo lähtenyt, muiltakin varmaan ihan pian kunhan saadaan oikeanlainen terä ettei lapset ihan nakuiksi joudu sentäs. Hurma otti mittaa puusta ja nyt silmä pipi , on siis antibioottikuurilla, onneksi ei mitään suurempaa. Lauantaina Hurma oli mukana Kotkassa kisapaikalla ja tosi hienosti neiti käyttäytyi, ja mikä ihaninta, sielä oli leikkikavereita joiden kanss Hurma on reipastunut tosi paljon, tokikin liekko syytä huoleen kun oma rotutoveri Hurmaa jänskätti mutta tuollasen Bceen ja kelpien retkut taasen oli Hurmasta ihan pop . Hienosti leikki hallissa jossa oli melua ja hulinaa, keskittymiskyky siis Hurmallakin sangen hyvä.

Karpon poppoo on ihan hurahtanu koirahommiin, Karpo taitanee esiintyä messarissa jos sinne aksakiireiltään ehtii. Indyllä rupeaa lähellä olemaan hetket jolloin lapsuus loppuu...eli ekaa juoksua odotellessa ( Minna, voitte vielä ihan rauhassa kulkea sielä mettissä pelkäämättä hurjia karjuja jotka Indyn vähintäänkin raiskaa  ), ja ompahan Indykin aloittanut agilityn ja tokokurssikin taitaa alkaa ihan pian .

My Big Dream Indeed--Indy-- kuvat M. Kivinen