Huoh, kotona jälleen, lomalla olo oli sen verta vauhdikasta että on ihan nämä "toimistohommat" hoitamati, joten sähköpostien purkupäivä ois sitten huomenna.

No sitten takaisin lomaan , lomalla tosiaan vauhtia ja vilinää riitti, menossa mukana oli 20 tassuparia ja jalkapareja parhaimmillaan oli 28 kipaletta, onneks oli iso talo jotta tilaa riitti temmeltää ja sen kyllä hyödynsivät 4 pienintä jalkaa, eli serkukset Milja ja Ella, karvaa vajaa 2 veet.Menossa mukana loikki myös Amanda pupunen.

Eikä siinä vielä kaikki vaan suurimmasta showista vastasi kyllä jälleen Hurma, jolla virtaa ja rakkautta riitti. Sen verta vauhdikas loma tällä neidillä että viikon lomalla tippui 3 kulmuria , liekkö sattumaa vai oiskohan tommosella nujuamisella ja riekkumisella osuutensa asiaan . Hurmasta mainittakoon vielä että taisipas olla ainoa junnu jonka mielestä joulupukki oli ihan hyvä jätkä . Pupu on myös elossa, eikä Hurma koittanutkaan Amandaa saalistaa, korkeintaan olisi halunnut leikkiä.

Nellin lomaa varjosti hieman joululahjaksi saatu kalkkunankaula joka aiheutti aikamoisen kakkashowin klo 5 aikaan aamusta, onneksi oli vain hetkellinen ripuli. Pientä hämmennystä aiheutti myös matkalaukusta paikannettu mädäntyneen haju ja salapoliisin töiden jälkeen syyksi paljastui treenitakin taskussa ollut nakkipussukka...ja treeneistä oli jo tovi kulunut .

Piinis oli minusta ahneempi, rauhallisempi ja lihavampi..mutta tämä nyt on helposti taas sitä että näkee mitä haluaa nähdä. Will see .


Ohessa muutama kuva reissusta, Milja kovasti hoiti koiria, Hurmakin oli jo välillä ihan häpsingillä hoitohenkilökunnan innokkuuden takia .