Pennut taasen viikon viksumpia ja vilmaattisempia, rupee oleen jo klisee mutta ihania ovat. Pentuetarkastus suoritettiin ja yhtä vielä saapuvaksi odotettua kulkusta ja muutamaa ahdasta alaleukaa lukuunottamatta pentuset saivat puhtaat paperit. Parvorokotteen saivat myöskin ja mikrosirun kaupan päälle.

Tänään pennuilla oli vuorossaan pentuetestaus Pekka Korrin suorittamana, ja vau, nämä pentuset kyllä tietyllä tapaa  yllättivät täysin, siis tiesin kyllä että ovat mukavia kakaroita mutta selvisivät testistä todella loistavasti kaikki mm. ääniherkkyys kohan tyypit veti ihan suvereenisti läpi ja Pekka kysyikin olenko paljon ääniä kunnelluttanut, kyllä, arjen ääniä meilä on kämppä pullollaan, lisänä radio, naapurin oven pauke, taputukset, Ellan ääntelevät lelut jne.. Toimintakyky säily kaikillä lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Toisaalta testissä ei ilmennyt mitään mitä en olisi itse jo havainnut. Noh, vielä on parisen viikkoa urakkata jäljellä, nyt panostamma kodin ulkopuoella liikkumiseen.

Näitä pentuja olen eriyttänyt enemmän kuin tuota edellistä, niitä liikutin enempi laumana kun taas näitä olen pitänyt paljon yksinään.

Nooh, tässä samassapa siis hätäiset 6 viikkos potretit, ja pentujen viralliset nimet jotka siis liittyvät juhlapäiviin. Kiitokset kuvausassari Kaisille


Oma sijoitupentuni Piinaavan Vallaton Vappu



Piinaavan Eloisa Ester



Piinaavan Hempeä Hellu



Piinaavan Joutusa Jussi


Piinaavan Pyhä Patrik



Piinaavan Vauhdikas Valentin