Hip hei, täällä ollaan. Heinäkuu onkin mennyt aika pitkälti lomaillessa ja uimahommissa. Piina kun vihdoin tajusi uimisen ilon ja riemun joten tätä sitten olemma hyödyntäneet, samalla treenanneet hieman tekniikkaa, Piinalla kun tahtoo olla kiirus tässäkin lajissa, joten tekniikka välillä hieman hakusessa. Hurma hunsvotti rakastaa uimista jo luonnostaan, ja myös veteen menoa, vauhdilla ja tyylillä, Hurma myös sukeltelee.

Mukavasti aina sielä ja täällä nähnyt noita kasvatteja ja ovathan ihania , Piinan ja Lennin lapset ovat ihania koipeliinejä ja kuuleman mukaan aika pitkälti käyttäyttyvät niin kuin jänöt muutoinkin . Wiima& Vimmalaiset, yksi Hurma ainakin, mukavassa murrkuiässä. Rapsutkset kaikille ( myös Karpolle ja Indylle ! ), saapi tulla käymään! Menoon mukaan kannattaapi varata uimavehkeet, sen verta innostuneita täälä ollaan uudesta aluevaltauksesta .

 

Piina; keskittyy tennispallojen pyörittelyyn, kunnon kohottamiseen ja läskin lihakseksi muuttamiseen



Hurma; keskittyy amppareiden jahtaamiseen ( kuten kielestä näkyy), murkkuiluun ja Hannan seuraamiseen sekä turkin kasvattamiseen ?!



Nelli: keskittyy aurinkon ottamiseen



Patu: keskittyy raksamiehen puuhiin ( työkalujen piilottaminen), kolojen kaivamiseen ( luolakoira?!) ja isoksi kasvamiseen ( kts. alin kuva "miehen elkeet")



Hanna: keksittyy kaikkeen siihen mihin ei pitäisi