Koska maanantait nyt on vaan niin p*skoja päiviä kautta aikojen ja samoten siivouspäivät, joten mikäs sen fiksumpaa kun yhdistää nämä kaksi jotta viikossa on vain yksi paska päivä .  Pentuhuone siis ensimmäisenä kohteena.

Pennut  "mökillä"


Valmista

Piina tarkistaa, onko homma hoidettu asianmukaisesti, ja kaikki lapset kotona.



Jos joku on kummastellut kuinka pennut elelevät noinkin slummimaisessa hökötyksessä kuin pahvilaatikko, niin siihen on ihan pätevä syykin,  uskoisin että slummissa asuvilla on aivan samat syyt kyhätä asumuksensa pahvista, kuin tällä pentulaatikon virallisella valvojalla, eli lämmön eristys. Pahvilaatikko siis pitää hyvin lämmön pesässä ja näin ollen pennut kasvavat ja voivat hyvin ja lämpimästi. Pahvilaatikon kätevyys on myös se että sen voi sitten loppuviimein pistää kierrätykseen eikä tule säilytysongelmia. Pahvilaatikon puhdistukseen riittää pyyhkäisy kostealla rätillä ja suihkaus yleispuhdistusainetta. Ja kun "lattia" on kulutettu loppuun ja lika rupeaa olemaan pintynyttä niin voi pahvilaatikon kääntää ylösalasian ja vola', lattia on jälleen puhdas ja ehjä. 

Hassua muuten sinänsä että, ainakin minun tietämäni mukaan usea vesikoiraäiti peittelee pentuja ja tekee pesää vielä pitkään syntymän jälkeen, kun taas eräs toisen rodun kasvattaja sanoi että hänellä ei koskaan..hmm..kiintoisaa.

Noh, summasummarum, pahvilaatikko on ikään kuin sukkahousu, äärimmäisen kätevä ja monipuolinen ja kaiken lisäksi halpa .