Voi, olipa mukava nähdä näitä mussukoita ja vielä kaikkia samassa tilassa. Kooltaan kaikki esiteinit ovat aika saman kokoisia, tuommoista 39-41cm korkusia ja varmaan kiloissa 10-12 välissä. Kevyin rakenteeltaan on Amma ja matalin varmaankin Nappi tai Unni. Pitkulaisin on kyllä Hurma ja lyhyin rungoltaan on Unni. Ihania, ihania tyyppejä joka tapauksessa kaikki . Ei mitään nössyköitä nämä pennut ole, mutta kuitenkin ihan hyvämaun rajoissa mennään, perusasiat on kuitenkin kunnossa ja sydämmet täyttä kultaa.

Ensin siis riehuttiin ja lämmiteltiin viereisessä hallissa jossa todellakin vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Tästä hyvin lämmiteltyinä siirryttiin kohti kylpylää jossa sitten päästiinkin heti uimahommiin. Hauskoja tekniikoita nähtiin ja tokihan tämä hieman jännittikin varmasti kaikkia pentusia, mutta hyvin homma kuitenkin hoitui. Lopuksi iskä ja äiskä nautiskelivat kahden keskisestä ajasta ja polskuttelivat menemään. Wiima kun tennispallon bongas niin ei sitten paljon uittajaa enään tarvinnut.

Voin vaan suositella, todella mukava paikka tuommoinen kylpylä ja tekee kyllä hyvää koirille ja etenkin selkälihaksille.

Ohessa sangen taidokkaat ja onnistuneen otokset . Kiitos kaikille teille ketkä mukana olitte, oli todella mukavaa että pääsitte menoon mukaan!

 

Kumpi ja Kampi, eli Unni ja Una

 

Niin Komia ja ryhdikäs

 

Huligaanit Hurma ja Amma

 

Love is in the air