On se vaan hassua miten tuo pieni, huonotapainen elukka on niin hauska ja sangen maaninen lähes jokaisessa kuvassa mikä siittä otetaan. Hurmasta puhuakseni täytyy kertoa että Hurmalla on tärkeä rooli meijän laumassa, Hurma kun tahtoo olla kova tyttö kiusaan Nelliä lenkillä ja sen myötä Nellillä on selkä juntturassa, ja yks päivä sitten kattelin että mitä kummaa, Hurma nuolee Nellin selkää ja kun sitä sitten kopeloin niin sehän oli ihan lämmin, eli Hurma siis paikansi Nellin vika kohdan. Kovasti Hurma myös nuolee korvia, suuta yms. Ja toki myös ihmisten naamat pesee . Hurma on siis hoitsu.

Pennut, pennut ovat aina vaan ihania ( aika ylläri ), kovasti jo leikkivät ja ovat ihan into pinkeenä kun huoneeseen menee, sosiaalistaminen on alkanut ja hyvin ovat pennut asian ottaneet. Hurma leikkii ja puhaa pentusten mukana sen minkä ehtii. Samoten Ella, joka on kyllä tosi taitava pentujen kanssa, paitti välillä yrittää nostaa kaulasta..

..siitäpä sitten aasin siltaa siihen, että sitten kun se penneli kotiutuu niin muistakaa että on tosi tärkeetä pyytä niitä pennun kattojia sielä kotosalla myös pyörittelemän ja käsittelemään pentua eestä ja takaa ja joka puolelta. Tästä on kovin sitten hyötyä jatkossa esim eläinlääkärillä tai näyttelyissä tms.

Kuvista kiitämmä Ville Mäntymaata, mahtavia otoksia!

 

 

Pentulaatikosta ( joko erotatte tekin kuka on kukin )

 

Keittiötä mittailemassa, ensin Pirre ja Kete

Raisa

Jonen hampit

Ihana Nepsu, kohta 11 v